Вчимося складати футболки так, щоб вони не м’ялися

У кожної сучасної людини в гардеробі невід’ємно присутня така річ як футболка. Їх носять більшість людей через те, що вони легкі, зручні і комфортні при носінні. До того ж футболки, які в даний час представлені на полицях магазинів, прикрашені всілякими красивими елементами, що дуже красиво виглядає і допомагає створити унікальний стиль. Ще одним відмітним якістю футболок є те, що це незамінна річ в поїздках, адже вони мають невелику вагу і поєднуються практично з будь-якої іншої одягом. Але існує одне правило, якого повинні дотримуватися всі без винятку – вироби не повинні бути пом’ятими. Для цього необхідно знати, як правильно складати такі речі в гардероб або валізу, щоб вони завжди виглядали акуратно.

Якщо річ правильно скласти, то вона буде радувати вас своїм гарним виглядом, а також таку річ дуже легко і швидко знайти в потрібний час. Існує кілька способів правильного складання таких виробів. Нижче розглянемо ці способи.

Як скласти речі щоб вони не пом’ялися

Після прання та сушіння вироби, річ необхідно обробити праскою і дати охолонути тканини. Потім необхідно правильно скласти футболку. Назвемо нижче описаний метод «традиційним» методом, так як саме цей спосіб господині використовують не одне десятиліття. Для цього необхідно:

  1. Розкласти виріб на столі і вирівняти.
  2. Рукавчики загинаються всередину, до середини. Ми можемо спостерігати утворився прямокутник.
  3. Річ складається плечем до плеча, а потім в поперечному напрямку.

Це дуже простий спосіб складання речі. Складаючи таким чином все вироби, можна отримати акуратні стопки, які не займатимуть багато місця в гардеробі. А коли вам буде необхідно скористатися річчю, вона буде мати вигляд ніби тільки з-під праски.

Як складають футболки в магазині

Напевно багато покупців футболок в магазинах або у всесвітній павутині помічали, як акуратно вони складені і упаковані. Можливо, навіть хтось питав у продавця цей спосіб складання речі. Розкриємо секрет складання футболки по магазинному методу:

  1. Виріб розкладається на столі «обличчям» вниз, при цьому розгладжується від складок.
  2. Третина речі загинається до середини. Аналогічно загинається інша сторона вироби.
  3. Знизу футболка загинається, і таким чином ми отримали три згину.

Це також дуже нескладний спосіб складання виробу. Таким чином, можна складати не тільки футболки, а й сорочки. складена таким чином річ буде займати не багато місця в гардеробі.

Переклад на Русский

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *