Сублімацією називається популярний вид друку, який полягає в перенесенні барвника зі спеціального паперу на одяг під дією нагрівання.

Такий малюнок розробляється спеціально навченим людиною і потім за допомогою спеціального обладнання для друку переноситься на сублимированную папір.

друк сублімації на футболці з принтом

З паперу цей малюнок переноситься тільки на світлий одяг із синтетичних матеріалів. У складі тканини має перебувати до п’ятдесяти відсотків поліестрових волокон, які здатні витримувати підвищену температуру нагрівання. Тканини з натуральних матеріалів погано переносять барвник і обвуглюються під дією нагрівання. Під дією нагрівання тканина відмінно приймає барвник, і фарба, випаровуючись, зберігається в тканини.

Такий друк дозволяє переводити на тканину величезна кількість квітів і домагатися фотографічної якості.

Якими достоїнствами володіє друк сублімації

Якість при такому вигляді друку просто чудове: чітко вимальовуються навіть найдрібніші деталі.

Можливість нанесення практично будь-якого малюнка на тканину абсолютно в будь-яких кольорах.

Така друк – це дуже якісні зображення в порівнянні з іншими видами печаток на тканинах.

Отримувані картинки характеризуються стійкістю до рідини, променям сонця, дії нагріву або охолодження, а також частому сминанию. Це досягається завдяки тому, що фарба глибоко проникає в тканину.

Такий вид друку дуже затребуваний завдяки своїм дивовижним властивостям. Така печатка використовується повсюдно як при виготовленні знаменитих брендів, так і в загальнодоступних моделях одягу. Саме завдяки такій друку фахівці можуть втілювати в життя свої найцікавіші задумки.

Як правильно доглядати за таким одягом

Дана друк вимагає особливого догляду. Перед тим як купувати такий одяг необхідно знати, як правильно за нею доглядати: як її прати, просушувати і гладити.

Якщо ви перете цю річ перший раз -стірайте вручну. Далі можна прати і в пральній машинці, але в щадному режимі, коли температура води не досягає 40 градусів. Прати слід з кондиціонером, в цьому випадку тканина не буде прилипати до тіла. Просушувати виріб слід при нормальній температурі в кімнаті. Такі тканини за своєю суттю не сильно мнуться, з цієї причини їх не потрібно ретельно прасувати. Однак якщо ви відчуваєте, що виріб зім’ятий, то можна його пропрасувати. Пропрасовувати виріб тоді необхідно через вологу марлю при нагріванні праски до шістдесяти градусів. Зберігайте дану з функцією пара, відпарюєте виріб вертикальним паром, тоді і тканину і картинка залишаться пошкодженими.

Переклад на Русский

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *