Для того щоб дуже модна річ з кашеміру не лежала просто так, потрібно обов’язково знати який догляд необхідний кашеміровому пальто, щоб воно максимально довго радувало вас своєю красою. Необхідно мати на увазі, що вироби з натуральної вовни – це далеко не дешеві вироби і для багатьох жінок купувати один раз в сезон собі нове пальто просто збитково. У статті дамо відповідь, який догляд потрібно за пальто з кашеміру, щоб воно проносилося не один сезон.

як почистити і випрати кашемірове пальто

Поради по догляду за пальто з кашеміру.

У цій статті не будемо перераховувати гідності пальто з кашеміру. Ми розповідаємо про умови догляду за річчю, а тому необхідно розглянути її мінуси. До мінусів кашеміру відносяться:

  • Даний матеріал погано мнеться і утворює заломи.
  • Матеріал відмінно поглинає вологу.
  • Моль дуже любить цей матеріал.

Тепер розглянемо всі мінуси даного матеріалу по порядку. Всі вовняні вироби, в тому числі кашемір може м’ятися. Виробники вироби можуть запевняти вас в зворотному, але, наприклад, після поїздки в транспорті ви можете помітити, що на вашому пальто утворилися своєрідні заломи. Від таких заломів можна позбутися за допомогою праски. Сучасні праски мають спеціально передбачену функцію відпарювання і цей режим то, що нам потрібно для розгладження зім’ятого ділянки. У тому випадку якщо ваш праска не підтримує цю функцію, вивчіть уважно етикетку на вивороті вироби, на ній зазвичай написана важлива інформація. Серед усього написаного нас цікавить температурний режим, який вказаний на маленькому прасці. Як правило, там зазначено, що він не має перевищувати сто градусів за Цельсієм. Слід виконувати цю рекомендацію, щоб не зіпсувати кашемір, інакше на поверхні виробу може з’явитися невелика лисина. Не тисніть при прасування сильно – ніжно пропрасовуйте виріб.

Чи не пропрасовуйте ту ділянку, який забруднений, інакше це пляма ви вже не відіпрати, так як бруд під дією температури ще більше в’їсться в поверхню матеріалу.

Іншою важливою деталлю по догляду за кашеміром є позбавлення від надлишків вологи. Навесні і восени на вулиці ллють дощі. Взагалі не рекомендується надягати пальто з кашеміру в дощ. Це просто злочин проти цієї тканини. Сушіть пальто в горизонтальному положенні, розправивши на чистої тканини. У разі якщо ви повісите виріб, то ви піддайте його деформації. Після того як виріб висохне, проведіть кілька разів рукою в різних напрямках по поверхні матеріалу. Таким чином ви взобьyoте ворс і додасте виробу знову привабливий вигляд.

Як прати кашемірові пальта

Найчастіше забруднення піддаються рукава і низ Подолу. Відповімо на питання яким чином випрати виріб з даного матеріалу щоб не нашкодити йому.

як прати пальто з кашеміру, кращі способи по догляду

У всесвітній павутині можна зустріти безліч порад з прання такого виробу. Одні фахівці пропонують тільки ручний режим прання, інші говорять тільки про прання в машинці в делікатному режимі. На наш погляд краще віддати забруднені виріб в хімчистку. А ось маленькі ділянки можна очистити своїми руками. Вам необхідно буде придбати спеціальний засіб для очищення матеріалу, прання здійснюється в теплій воді за допомогою звичайної губки. Нанесіть засіб для чищення на губку і обробіть забруднену ділянку тканини, а потім повторіть ту ж саму операцію тільки вже чистою губкою. Ваше виріб знову чисте.

Переклад на Русский

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *